Nieuwbouw

 
VERKOCHT

 het Vledder te Meppel
 


Je woont hier in het verlengde van het centrum, maar toch kindvriendelijk en rustig. De woningen zijn ruim en comfortabel, maar ook energiezuinig en onderhoudsarm. En misschien nog wel het mooiste: ze zijn ook heel betaalbaar! Bij Het Vledder heb je de keuze uit 2 deelplannen. Ga jij voor een woning in jaren 30 stijl, een moderne woning of val je voor een klassiek herenhuis met extra veel leefruimte?

20 stadswoningenIn de bovenste hoek van het plangebied komen in totaal 20 ruime, onderhoudsarme en energiezuinige woningen. Met hun traditionele architectuur vormen ze een fraaie voortzetting van de bestaande bebouwing in de buurt. De twee woonlagen en zolderverdieping bieden ruimte voor je hele gezin én je hebt een fijne tuin met berging.

11 herenhuizen aan het plein

Ga je voor een klassieke architectuur en maximale leefruimte, dan kies je voor een herenhuis aan het plein! Centraal in de wijk komen 11 robuuste herenhuizen met een klassieke architectuur. Hier profiteer je van maximale leefruimte door de rechte wanden en het platte dak.

Prijzen vanaf € 182.500,- V.O.N.


 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


VERKOCHT

Zorgeloos wonen in een gezellige buurt in Nijeveen

 
Alle reden om naar De Pleinen in Nijeveen te verhuizen.
Wie wil er nu niet een compleet nieuw, goed geïsoleerd huis in een gezellige buurt in het mooie Nijeveen. Dit prachtige dorp ligt in het hart van een fantastisch gebied. Zo zijn op fietsafstand de mooie bossen van Havelte, het schitterende merengebied van Wanneperveen en Giethoorn, en natuurlijk Meppel en Steenwijk.

 

Nijeveen heeft een actieve en sportieve dorpsgemeenschap. Sporten als korfbal, voetbal, tennis, zwemmen (het dorp bezit een overdekt zwembad en een recreatieplas) tafeltennis, badminton, wielerrondes, en niet te vergeten skeeleren op een van de mooiste skeelerbanen van Nederland.  Verder is  toneel, zang en zijn er vele evenementen als ‘rondje Nijeveen’, het dorpsfeest, meezingfestival, jaarmarkten en fairs. Maar ook voor mensen die liever op zichzelf zijn is er alle ruimte.
Nijeveen beschikt over een klein maar goed geoutilleerd winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Het dorp heeft 2 basisscholen en in Meppel en Steenwijk is er volop keuze in alle niveaus voor vervolgonderwijs


nieuwbouw nijeveen 2/1 kap

Als het even tegenzit kun je terecht bij de huisartsenpraktijk met eigen apotheek, de tandarts en de fysiotherapeut. Wil je uitgebreid shoppen of lekker uit eten? Dat kan prima in Meppel en Steenwijk, maar door de unieke ligging van Nijeveen zit je ook zo op de snelweg richting Zwolle (ca. 20 min.) of richting Groningen(ca. 45 min.)

Kortom Nijeveen is een kloppend hart in een prachtig gebied. Alle reden dus om naar “De Pleinen” in Nijeveen te verhuizen.

De achtertuinen zijn ca. 10 meter diep.

VERKOCHT!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                          VERKOCHT
Nieuwbouw kavels Westerstouwe Meppel


Aan de zuidkant van Meppel, niet ver van de uitvalswegen en toch dicht bij het gezellige centrum, ligt de Westerstouwe, een mooie landelijke weg. Aan deze weg realiseert Woonconcept Vastgoed een kleinschalig wijkje met exclusieve koopwoningen en 4 GROTE VRIJE KAVELS.

Kavelgrootte 651 en 667 m2, prijzen VERKOCHT!