Terug naar de resultaten
Te huur
Hoofdstraat 49 in Meppel 7941 AC

Hoofdstraat 49

7941 AC Meppel
Huurprijs € 32.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Prachtige winkelruimte op een van de beste plekken van de Hoofdstraat. Gelegen naast De Zuivelhoeve. In de directe omgeving zijn onder meer Pearle, Omoda en Trekpleister gevestigd.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond en is in 2016 geheel gerenoveerd. Er is onder meer een betonvloer aangebracht en een nieuwe voorpui met een luchtgordijn. Ook de winkelinrichting en het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 98 m² In units vanaf 98 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Prachtige winkelruimte op een van de beste plekken van de Hoofdstraat. Gelegen naast De Zuivelhoeve. In de directe omgeving zijn onder meer Pearle, Omoda en Trekpleister gevestigd.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond en is in 2016 geheel gerenoveerd. Er is onder meer een betonvloer aangebracht en een nieuwe voorpui met een luchtgordijn. Ook de winkelinrichting en het sanitair zijn volledig vernieuwd. De winkel heeft een achteringang aan De Wheem en een magazijn op de verdieping aan de achterzijde.

Indeling:
Entree met luchtgordijn, winkelruimte met paskamers, magazijn met pantry, toilet en achteringang, magazijn op de eerste verdieping en zolder.

Aanvaarding in overleg met huidige huurder, overname bespreekbaar!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 32.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1919 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 98 m² Verkoopoppervlakte 76 m² Frontbreedte 480 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 98 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
98 m²
In units vanaf
98 m²
Verkoop vloeroppervlakte
76 m²
Frontbreedte
480 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Hoofdstraat 49, 7941 AC Meppel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring