Terug naar de resultaten
Koop / huur
Brouwersdwarsstraat 1 - 9 in Meppel 7941 BP

Brouwersdwarsstraat 1 - 9

7941 BP Meppel
Prijs op aanvraag Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Winkelruimte in complex 'De Cruythoek', gelegen in het centrum van Meppel nabij het kernwinkelgebied. In de directe omgeving zijn onder andere H&M en Ziengs gevestigd.

Het appartementsrecht omvat 2 delen: Een volledig ingerichte winkel/ kantoorruimte aan de Brouwersstraat met een oppervlakte van 120 m². Deze ruimte is voorzien van systeemplafonds met verlichting, verwarming,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 975 m² In units vanaf 430 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte in complex 'De Cruythoek', gelegen in het centrum van Meppel nabij het kernwinkelgebied. In de directe omgeving zijn onder andere H&M en Ziengs gevestigd.

Het appartementsrecht omvat 2 delen: Een volledig ingerichte winkel/ kantoorruimte aan de Brouwersstraat met een oppervlakte van 120 m². Deze ruimte is voorzien van systeemplafonds met verlichting, verwarming, koeling, databekabeling, stoffering en indeling. De ruimte is per direct te betrekken als winkel, kantoor of praktijkruimte.

Het andere deel betreft de voormalige Bristol met maarliefst 40 m front aan de Brouwersdwarsstraat. Deze ruimte is voorzien van onder andere systeemplafonds met verlichting, magazijnruimte, keuken en toilet. De totale oppervlakte bedraagt 885 m² maar kan ook in delen worden gehuurd of gekocht.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 975 m² Verkoopoppervlakte 885 m² Frontbreedte 4500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 430 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
975 m²
In units vanaf
430 m²
Verkoop vloeroppervlakte
885 m²
Frontbreedte
4500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Brouwersdwarsstraat 1 - 9, 7941 BP Meppel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring