Aankoop, consultancy, huur, verhuur, verkoop en taxaties

Bij Boelens Jorritsma ben je op één adres aan het juiste adres!


Bij Boelens Jorritsma kun je voor al uw werkzaamheden rond de aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden terecht op één adres. Wij bieden een full-servicepakket.

aankoop/verkoop

Boelens Jorritsma is niet alleen deskundig in het aankopen van een woning of bedrijfspand die aan je eisen voldoet. Wij verzekeren je van een reële aankoopprijs en wijzen u op eventuele obstakels rondom de nieuwe woning. Bij ons kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Consultancy

De steeds veranderende vastgoedmarkt vraagt om een juiste interpretatie. Wij adviseren jein brede zin en stippelen op basis van concrete gegevens en marktkennis toekomstscenario’s voor je uit. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan en kun je met het oog op de toekomst al tijdig juiste beslissingen maken.

Huur en verhuur

Wij adviseren je bij huur en verhuur van zowel particulier als zakelijk onroerend goed. Hierbij putten wij uit ons omvangrijke woningaanbod en bedrijfsaanbod in en om Meppel.

Taxaties

De taxateurs van Boelens Jorritsma hebben naast uitgebreide ervaring ook actuele kennis op het gebied van taxatie. Met onze methodiek, die voldoet aan alle nationale en internationale richtlijnen, schatten wij zowel particulier als zakelijk vastgoed op waarde.

Neem voor een nadere kennismaking of meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op.