Verkoop je huis in Meppel

Je huis verkopen

Boelens Jorritsma pakt de verkoop van je huis net even iets anders aan. Niet alleen zorgen wij voor een professionele presentatie maar ook bieden wij een tool waarmee we de sociale media optimaal benutten.

Middelen die worden ingezet om deze kopers te bereiken zijn onder anderen:
  • Professionele fotografie waarmee je woning optimaal op funda en onze eigen site worden gepresenteerd.
  • Om de mogelijkheden van je huis te laten zien worden er 3d plattegronden van de woning gemaakt en kunnen originele foto’s worden bewerkt waardoor een koper een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.
  • Kopers kunnen ook het huis bezichtigen vanaf hun eigen computer middels een virtuele rondleiding.
Daarnaast krijg je natuurlijk ook:
  • Verschillende brochures, zowel online als op papier en in de vorm van een video, om je huis zo goed mogelijk te presenteren op verschillende media.
  • Plaatsing op de belangrijkste huizenwebsite van Nederland: Funda en natuurlijk vergeten we onze eigen website niet zodat kopers je huis goed kunnen vinden.
  • Plaatsing op je eigen sociale media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, etc.), waarbij we er door middel van Kijk mijn huis samen met jou voor zorgen dat je huis door zoveel mogelijk mensen wordt gezien en bekeken.
Welke middelen en activiteiten we nog meer inzetten hangt natuurlijk af van je huis, de kopers die bij jouw huis passen en je eigen wensen.

Meer weten over het verkoopplan die wij voor jouw huis in gedachten hebben? Neem dan contact met ons op.