Boelens Jorritsma Aankoopmakelaar Meppel

Een huis kopen.

Bent je geïnteresseerd in enige vorm van aankoop van onroerend goed. Wilt je bijvoorbeeld een huis kopen in Meppel of omgeving?
Voor deskundig en onafhankelijk advies tijdens het aankooptraject, vindt je in Boelens Jorritsma de perfecte partner. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze grote kennis van de woningmarkt in Meppel en omgeving, staan wij garant voor succes. Samen  u doorlopen we het hele aankooptraject, persoonlijk en effectief.

Resultaat
Boelens Jorritsma Makelaars stelt zichzelf altijd als doel om je nieuwe huis aan de verwachtingen en eisen te laten voldoen. Wil je een huis kopen, dan zorgen wij dat je deze kunt kopen voor een prijs die marktconform is.  Dat is het resultaat als je een beroep doet op de expertise van Boelens Jorritsma.

Werkwijze
Bij de tweede bezichtiging van het huis gaan wij met u mee. We zorgen dat we op alles voorbereid zijn en verdiepen ons voor de bezichtiging dan ook in de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, ontwikkelingen in de omgeving, de staat van onderhoud en de marktwaarde.

Ook stellen we je op de hoogte als er sprake blijkt te zijn van ‘beperkingen’, die van belang zijn voor de afweging om het huis al dan niet te kopen.
Als het om een appartement gaat, nemen we ook de financiële positie van de Vereniging van Eigenaren (VvE) onder de loep.

Als je besluit tot aankoop, onderhandelen wij over de prijs, met als resultaat dat je een koop sluit die aansluit bij de verwachtingen.Vervolgens begeleiden wij je bij het ondertekenen van de koopakte en het afsluiten van een geschikte financiering.

Ten slotte staan wij je bij bij de juridische en feitelijke levering van je nieuwe huis.

Kortom zoekt je een makelaar die het hele aankoopproces naast je staat ,neem dan voor meer informatie gerust contact met ons op.