Taxaties Boelens Jorritsma Makelaars Meppel

Wij weten onroerend goed op waarde te schatten

Op het gebied van het taxeren van onroerend goed is Boelens Jorritsma een uiterst deskundige partij. Boelens Jorritsma voert taxaties uit van woningen uit in heel Drenthe. Wil je bedrijfsmatig vastgoed in Noord-Nederland laten taxeren?
Boelens Jorritsma is aangesloten bij TMI en VastgoedCert en onze taxateurs zijn gecertificeerd register taxateur bedrijfsmatig vastgoed. Naast onze uitgebreide ervaring beschikken wij dankzij permanente bijscholing over de meest actuele taxatiekennis.

Taxatierapport
Wil je een woning kopen of verkopen, dan is het verstandig een taxatierapport op te laten stellen. Een taxatierapport is belangrijk voor de aan- of verkoop van je woning, vanwege een hypotheek of financiering, waardebepaling OZ, bezwaar tegen de WOZ-waarde en/of het vaststellen van de huurprijs. De taxatierapporten van Boelens Jorritsma worden erkent door alle financieringsinstellingen.

Taxatie bedrijfspand
Taxaties van bedrijfspanden doen we in heel Noord-Nederland. Onze taxatie kan uitkomst bieden bij beslissingen op het gebied van aan- of verkoop, huur- of verhuur, strategie, belegging en investering. Ook komt taxatie van pas bij het opstellen van de jaarrekening en zaken omtrent financiering, belasting en verzekering.

Voordelig
Onze tarieven zijn zeer voordelig.
Vraag naar de voorwaarden of neem voor meer informatie contact met ons op.